Food Mood Magazine

Kahveseverlere Pınar’dan müjde; Pınar Protein Kahveli

Türkiye’de süt sektörünün öncüsü Pınar, Proteinli Süt Ailesi’ni genişletmeye devam ediyor.  Pınar, sağlıklı ve fit yaşam tarzını benimseyenler için geliştirdiği Protein Süt Ailesi’nin vanilyalı, kakaolu, çilekli, yer fıstığı &muz aromalı alternatiflerineson yılların yükselen trendi kahveyi de ekleyerek 26 gr protein içeren Pınar Protein Kahveli Süt’ü tüketicilerin beğenisine sundu. Kahve tüketimindeki artışa paralel olarak tüketici ihtiyaçlarından doğan Pınar Protein Kahveli, kahvenin muhteşem lezzetini protein süt ile buluşturuyor.

Türkiye’deki ve dünyadaki tüketici trendlerini ve sektördeki inovasyonları yakından takip ederek sağlıklı, lezzetli ve yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturan Pınar, Protein Süt Ailesi’ni büyütmeye devam ediyor. Sporu yaşam tarzı haline getirenlerin vazgeçemediği proteini, temel gıda maddelerinden olan süt ve kahve ile birleştirerek kahve keyfine farklı bir yorum katan Pınar’ın yeni ürünü Pınar Protein Kahveli Süt raflardaki yerini aldı.

Ailenin diğer üyeleri gibi normal sütlere oranla 1 paketinde (500 ml) 26 gr protein içeren ürünün,
1 bardağı (250 ml) yetişkin bireylerin günlük protein ihtiyacının dörtte birini karşılıyor. Laktozsuz özelliğiyle sindirime yardımcı olan şeker ilavesiz Pınar Protein Kahveli’nin içeriğindeki L-Karnitin, yağ yakımını sağlamaya yardımcı olurken; B1, B3, B6 ve B12 vitaminleri ise vücudun enerji sağlayan sistemlerinde görev alıyor. Hayatında düzenli hareket olan herkesin rahatlıkla kullanabileceği pratik ve sağlıklı bir alternatif olan Pınar Protein Kahveli Süt, spor ve kahve tutkunlarının beklentisini tek bir pakette karşılıyor.

https://www.pinar.com.tr/