Food Mood Magazine

Karaca Air Pro Cook ile mutfaklarda yepyeni bir airfryer deneyimi

Evde geçirilen her anın değerini artıran Karaca; Air Pro Cook ile pratik yemek hazırlamanın ve beslenmenin önemini gözler önüne seriyor. Birçok pişirme işlemini tek bir üründe buluşturan Air Pro Cook, onlarca tarifi kolayca hazırlarken, Circulation Air Tech teknolojisinin sunduğu sıcak hava akımı sayesinde yemekleri eşit ısıda pişirmeyi sağlıyor.

Türk mutfaklarının olmazsa olmazı sulu yemekleri Air Pro Cook’un ev yemeği modu ile pişirmek çok kolay. Sadece Karaca Air Pro Cook’ta bulunan sulu yemek tenceresi ile dolmalardan tavuklu sulu yemeklere, sebzelerden etli tencere yemeklerine kadar birçok yemeği pratik bir şekilde hazırlarken, yanmayı ve yapışmayı engelleyen iç yüzeyi ise en iyi pişirme performansı sunuyor. Yeniden ısıtma seçeneğine sahip airfryer, ertesi gün için yemekleri sıcak yiyebilme imkanı sağlıyor.

Türk mutfaklarının olmazsa olmazı sulu yemekleri Air Pro Cook’un ev yemeği modu ile pişirmek çok kolay.

Karaca Air Pro Cook ile kızartmalar artık daha sağlıklı… Less Fat Technology sayesinde çok sevilen çıtır çıtır kızarmış yiyecekleri en sağlıklı şekilde hazırlamak mümkün. Her aşamasında konuşarak bilgilendiren özelliği ve dört litre geniş hacmiyle evlerin olmazsa olmazı Air Pro Cook, Easy Wash Tech teknolojisi sayesinde çıkarılabilir haznesinin tüm parçalarını bulaşık makinesinde güvenle yıkayabilme imkanı sunuyor.

Air Pro Cook, evde kendi yoğurdunu yapmak ya da ailesi için mevsimindeki yiyecekleri ve baharatları sağlıklı şekilde saklamak isteyenler için de özel tasarlanan farklı fonksiyonları ile öne çıkıyor.

Birbirinden farklı renk seçenekleri ile Air Pro Cook mutfaklarda yerini aldı. Air Pro Cook ve daha fazlası Karaca mağazaları, karaca.com ve şimdi Karaca uygulamasında…

https://www.karaca.com/

@karaca