Food Mood Magazine

Lemon soda; ferahlığı kaynağından tadı İtalyadan!

Markanın şu an için Lemonsoda, Mojitosodave Oransoda seçenekleri bulunuyor. Özellikle Mojitosoda herkes tarafından yüksek ilgi görerek satışlarının artmasına neden oldu. Aralarına yeni eklenen Oransoda ise damaklarda adeta lezzet şöleni yaşatıyor.

Lemonsoda sofraların vazgeçilmez tadı olmaya başladı

Türkiye’ye yeni dahil olmasının etkilerini hemen atlatan marka, kokteyller ile güzel bir uyum yakalamasının yanında aynı zamanda yemeklerin yanında da tercih edilen içecekler listesinde başı çekmeye başlıyor. Lemon Soda çeşitleri ne tam soda gibi ne de tek başına bir gazlı içecek portföyüne girebilir. Dolayısıyla her ortama uyum sağlayan bir yapıda olması ürünün kalıcılığını etkiliyor.

Sezon hazırlıklarına şimdiden başlayan marka, bu yaz ciddi bir etki yaratmaya geliyor. Kokteyller ile beraber, yemek ile birlikte veya çok susadığınız bir anda bile tüketebileceğiniz bu içecek, oldukça yüksek potansiyele sahip. Özellikle sıcak yaz günlerinde ferahlatan ve yeni içecek arayışında olan kişiler için alternatif fresh bir içecek olurken, soğuk kış günlerinde de yaz sıcaklığını hissetmek isteyen kişiler için vazgeçilmez yerini koruyor.

Türkiye temsilcisi Arzu Şentürk, Lemon Soda’ya olan ilgiden çok memnun olduklarını ve asıl çıkışı yazın yapacaklarını dile getirerek, bu yaz için iddialı atılımlar yapacaklarının altını çiziyor. Şentürk, yakında eklenecek olan Oransoda ile birlikte Lemon soda ekibi tamamlanacağını ve tüm kokteyllerde artık Lemon Soda markasının bir ihtiyaç haline geleceğini dile getiriyor.

www.lemonsodaturkiye.com

Kokteyller ile beraber, yemek ile birlikte veya çok susadığınız bir anda bile tüketebileceğiniz bu içecek, oldukça yüksek potansiyele sahip.