Food Mood Magazine

NUDE ile yılbaşı sofralarınıza şık, yalın ve zarif dokunuş

“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, koleksiyonunda yer alan zarif tasarımlarıyla yeni yılda sevdikleriniz için her zevke uygun hediye alternatifleri sunuyor.

Gelenekselliği modern dokunuşlarla harmanlayan NUDE koleksiyonlarında yer alan tasarımlar, bulunduğu ortama mükemmel bir şekildeuyum sağlıyor. Simple is Beautiful ( Yalın Güzeldir ) felsefesiyle oluşturulan zamansız NUDE ürünleriyleyeni yılda kusursuz sofralara imza atabilir ya da hediye alternatifleriyle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Hafifliği ve inceliğiyle fark yaratan Stem Zero

Global tasarım markası NUDE, şarap ve şampanya kadehlerinden oluşan yalın, elegan ve sofistike koleksiyonu Stem Zero’da, üstün cam teknolojisiyle tasarım zekasını yüksek bir seviyede buluşturuyor. Hafifliği ve inceliği ile fark yaratan Stem Zero, tüm dikkatleri hisler üzerine odaklarken tasarımı ile dokunma, tatma ve koklama duyularının etkisini ve vurgusunu artırıyor. Bu özel koleksiyon, şık bir yeni yıl hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Yaratıcı ve şık tasarımıyla Balance Koleksiyonu

NUDEBalance şarap karafı kendi etrafında dönen görünümüyle yeni yıl sofralarınızın tamamlayıcı parçası oluyor. Hem yaratıcı hem özgün hem de işlevsel bir tasarıma sahip olan şarap karafı ahşap altlık seçeneğiyle de satışa sunuluyor. Kurşunsuz kristal cam kullanılarak cam üfleme tekniğiyle şekil verilen NUDE Balance karaf, zamanın ötesinde şıklığı yılbaşı sofralarınıza taşıyor.

NUDE Balance karaf ile ayrılmaz bir ikili olan Balance şarap bardağı seti şık tasarımıyla yılbaşı kutlamalarınızda sizi ve misafirlerinizi adeta büyülüyor. Balance kadehleri öyle hafifler ki, hafifçe bardağınızı salladığınızda şarap boşlukta sizinle birlikte dans etmeye başlıyor. Şarabınızı iyice havalandırmak için ihtiyacınız olan tek şey Balance şarap kadehleri…

İşlevsel ve zarif Silhoutte Koleksiyonu

Space Copenhagen tasarım harikası olan NUDE Silhoutte servis tabakları ve kaseleri, şık olduğu kadar işlevselliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Kurşunsuz kristal ile hayat bulan cam formuyla evde, ofiste ya da sofralarınızda mükemmel uyum yakalayan Silhoutte, hafifçe yukarı kıvrılan kenarlarıyla da fark yaratıyor. Hem yemek servis etmek hem de günlük küçük aksesuarlarınızı bir arada toplamak için ideal bir obje olan tabaklar aynı zamanda yeni yılda sevdiklerinize hediye alternatifleriniz için zarif bir seçenek.

NUDE Pigmento Koleksiyonu’yla imza sofralar

Studio Formafantasma’nınNUDE için tasarladığı Pigmentokoleksiyonu, cam üzerinde dağılan pastel renklerin her defasında yarattığı farklılık ve yalın formu ile göz kamaştırıyor.Yılbaşı sofralarında yaratıcı ve farklı sunum yaratmak isteyenler için benzersiz tasarımları koleksiyonunda barındıran Pigmento, servis tabağı, sunum tabağı ve karaf ürünleriyle göz kamaştırıyor.Yeni yıl lezzetlerinizin sunumunda ya da hediye alteratiflerinizde tercih edebileceğiniz Pigmento koleksiyonu farklı boy seçenekleriyle cezbediyor.  Her bir parçanın benzersiz olduğu koleksiyonda tüm ürünlerin üretiminde cam üfleme ve kumlama tekniği, bitirme aşamasında ise özel boyama tekniğinin bir parçası olan elle spreyleme yöntemi kullanılıyor.

Sadelikten yana olanlara NUDE Finesse Koleksiyonu

NUDE Design Team tarafından tasarlanan Finesse koleksiyonu, modern ve şık görünümün yanı sıra her bir parçasının şaşırtıcı derecede hafif ve sağlam oluşu, kusursuzluğunu gözler önüne seriyor. Kokteyl, viski ve shot bardaklarından oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip koleksiyon, çarpıcı derecede duru ve sade tasarımı ile yılbaşında sevdiklerinize hazırlayacağınız kokteyl sunumlarında modern bir duruş sergiliyor.

nudeglass.com