Food Mood Magazine

Park Dedeman Kastamonu için geri sayım başladı

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri Dedeman Hotels& Resorts International’ın açılış hazırlıklarını sürdürdüğü yeni oteli Park Dedeman Kastamonu, Şubat ayında hizmete girecek. Otel yönetimi, personel alım görüşmelerine başladı.

Turizm sektöründe, 50 yılı aşkın tecrübesi ve ikisi yurt dışında olmak üzere 17 oteli ile yer alan Dedeman Hotels&Resorts International’ın 2021 yılında açacağı ilk oteli Park Dedeman Kastamonu, Şubat ayında misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Yüksek yatak ve toplantı odası kapasitesi sayesinde iş dünyasının beklentilerinin yanı sıra bölgenin düğün ve kongre salonu ihtiyacını da karşılayacak olan Park Dedeman Kastamonu, şehre yeni bir soluk getirecek.

Toplam 150 odası, 300 yatak kapasitesi ve 1.100 metrekare toplantı ve etkinlik alanı ile bölgenin ilk ve tek uluslararası markalı oteli olan Park Dedeman Kastamonu, yapımı süren KastaMall Alışveriş Merkezi ve Rezidans Karma Projesi içinde yer alması avantajı ile, konuklarına modadan yeme içmeye kadar, geniş bir yelpazede hazırlanmış modern mağazalardan da faydalanma imkanı sunacak.