Food Mood Magazine

Ramazan’da etler Kanarya Et Grup’dan

1960’dan beri kırmızı ette güvenin markası ve Türkiye’nin en köklü firmalarının et tedarikçisi olan Kanarya Et Grup, yıllara dayanan tecrübesini www.kanaryakasabi.com.tr ile dijital ortama taşıdı. “Pandemi sürecinde müşterilerimizin talebi doğrultusunda yeni bir iş modeli oluşturarak e-ticaret hizmetine geçtik. Müşterilerimiz, www.kanaryakasabi.com.tr adresinden Google Play veya AppStore mobil uygulamalarından ya da +05392670000 WhatsApp hattımızdan siparişlerini bizlere iletebilmektedirler” diyen Kanarya Et Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burak Şahin, İstanbul ve Bursa’da hizmet verdiklerini belirtiyor.

0 ile +4 derecedeki soğutuculu araçları ve kendi personeliyle sevkiyat gerçekleştiren www.kanaryakasabi.com.tr’de satılan bütün ürünler, Afyon ve Balıkesir yöresinin hayvanlarından temin ediliyor. Kıymadan kuşbaşına, iftar ve sahur için özel şarküteri ürünlerine kadar bu ramazanda sofralara taze ve sağlıklı eti, bir tıkla anında ulaştıracak www.kanaryakasabi.com.tr’de paketleme işlemleri normal tabak kapama yöntemiyle yapılıyor. Ayrıca ürünleri, günlük olarak veteriner hekim kontrolünde hijyen kurallarına uygun olarak uzman kasaplar tarafından hazırlanarak eğitimli personel tarafından sevk ediliyor.

Kanarya Et Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burak Şahin

“İşletmemizde Covid-19 önlemleri uygulanarak üretim yapılmaktadır. İşletmemiz ve sevkiyat araçlarımız düzenli olarak her gün uzman ekipler tarafından dezenfekte edilmektedir. İşletmemizde ISO 9001:2015, ISO 22000:2018 ve helal belgesi bulunmakta olup bu belgelere uygun olarak izlenebilirlik yapılmaktadır. Ramazan ayında internette en çok tas kebabı, çökertme kebabı, Kilis kebabı gibi etle ilgili tarifler aranıyor. Biz de dijital platformumuzla insanlara sofralarından eksik etmeyecekleri taze ve sağlıklı eti, ‘bir tık’la ulaştırıyoruz.” açıklamalarında bulunan Burak Şahin,ayrıca dana ve kuzu ürünleriyle birlikte personel ve kullanılan ekipmanların da her ay mikrobiyolojik ve kimyasal analizlere tabi tutulduğunun altını çiziyor.