Food Mood Magazine

Sofistike ve lüksün birleşimi; The Artisan İstanbul MGallery

The Artisan İstanbul MGallery,  konforu ve lüksü özenle harmanlayarak misafirlerine anlatılacak yeni hikayeler yaratmak için keşfedilmeyi bekliyor! Her keşif bir hikaye… İstanbul’daki önemli lokasyonlardan birinde konumlanan The Artisan İstanbul MGallery, boğaz manzaralı odaları ile geniş bir konaklama imkanı sunuyor.

İstanbul’un kalbinde, Taksim’de, tarihe dokunmak isteyenlere ayrıcalıklı bir imkan sunan The Artisan İstanbul MGallery, modernizm ve minimalizmin buluştuğu odalarında sunduğu dokunuşları, nefes kesen boğaz manzarası ile bir araya getiriyor.

The Artisan İstanbul MGallery’ de dilerseniz İstanbul’ un en güzel manzarasına ve kişiye özel terasına sahip“privacy suit”lerde konaklayabilir, yine panoramik İstanbul manzarası eşliğinde, göç hikayelerinden esinlenen Madam Niça’nın menüsünü deneyimleyebilirsiniz. Dilerseniz de The Artisan İstanbul MGallery’ nin girişinde sizleri karşılayan Art &Kitchen’ da kendi hikayenizi kurgulayabilirsiniz.

Dekorasyonda incelikli davranarak misafirlerini sanat dolu bir hikayeye sürükleyen The Artisan İstanbul MGallery, aynı zamanda sanata ve genç yeteneklere destek vermeyi planlıyor. Otel bünyesinde önemli isimlerin eserlerine de tanıklık ediyorsunuz. Bir bölümünü özel bir “living room” konseptine dönüştüren otel, özel toplantılara, buluşmalara da ev sahipliği yapıyor.

www.theartisanistanbul.com