Food Mood Magazine

Yöreden Mutfağa İstanbul ile pazar ayağına gelsin

Pandemi süreci, herkesi sağlıklı yaşama ve bunun yanında bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik durumları araştırmaya yöneltti. Doğal gıdalara artan bu eğilim, daha çok sorgulamaya ve araştırmaya iterken daha iyisini bulma çabası gün geçtikçe artarak devam ediyor.

Yöreden Mutfağa İstanbul, manav yönü ile kaliteli hizmet vermesinin yanında müşterileri bilgilendirici içerik çalışmaları ile birlikte ürünler hakkında şeffaf bir sunum hizmet sağlıyor. Böylece doğal lezzetler ile ilgili güven teması da oluşturulmuş oluyor.

Ürünlerde yöresel tatların yanında ilaçsız ve katkı maddesiz gıdalara yer vermek ve tüketiciyle buluşturmak en büyük bakış açısı olarak yorumlanıyor.

Ürünlerde yöresel tatların yanında ilaçsız ve katkı maddesiz gıdalara yer vermek ve tüketiciyle buluşturmak en büyük bakış açısı olarak yorumlanıyor. Salçadan turşuya, reçelden sabuna birçok kategoriyi barındıran marka, müşterilerini doğal yaşama kavuşturma ilkesini hem kokusuyla hem tadıyla hem de görüntüsüyle sunmayı başarıyor.

Marka yaratıcıları, “Doğal ürünlerin kullanımının zorlaştığı günümüzde müşterileri kırsal yörelere ziyaret etmeden memleket gezisi yaptırmayı seviyoruz. Aynı zamanda kendi yöresinden gelen tüm lezzetlerin tadımında ve kullanımında müşterilere kendi memleketlerine gitmiş gibi hatırlatmak en büyük ilkelerimizden birisidir” diyerek, bakış açılarını ve yaptığı işi ne kadar sevdiklerini gözler önüne getiriyor.

İletişim: 0541 710 80 80