Food Mood Magazine

Anisah’ın günlük kahve üretimi 3,5 tonu geçti

Kahve sektörünün yerli markası Anisah Coffee, 2023’ün son çeyreğinde başlattığı iddialı pazarlama kampanyasıyla günlük üretim miktarını 3,5 tonun üzerine çıkardı.

Kapasitenin %88i aktif kullanılıyor

Anisah Kahve’nin üretim tesisleri, en son teknolojiyle üretim yapan ekipmanlara sahip. 5 bin metrekare kapalı alanda günlük olarak dört ton kahve işleme ve paketleme kapasitesine sahip olan uzman personeliyle kendi markalarının yanı sıra yerel ve yabancı markalar için de üretim yapmayı sürdürüyor. Tesis son dönemlerde kapasitesinin yaklaşık yüzde 88’ini aktif olarak kullanmaya başladı. Anisah Kahve, sadece kahve üretimi konusunda değil, aynı zamanda AR-GE çalışmalarını sürdürerek müşterilere yeni lezzetler ve ürünler sunuyor.

‘Kaliteli ve hesaplı kahve’ sloganıyla yoluna emin adımlarla devam eden Anisah Coffee, sunduğu kaliteli ve farklı lezzetlerle satışlarını her geçen gün arttırarak kahve severlerin gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Anisah Coffee CEO’su Yusuf İslam Atmaca

“Müşterimizden gelen olumlu yorumlar bizi daha çok motive ediyor”

Anisah Coffee CEO’su Yusuf İslam Atmaca, son zamanlarda yürüttükleri pazarlama kampanyalarıyla sektöre farklı bir bakış açısı getirdiklerini belirterek şunları söylüyor: “Atmaca Grup bünyesinde yer alan Anisah Coffee markamızla, kahve sektöründeki standartları yükseltmeyi hedefliyoruz. Kaliteli kahveyi uygun fiyatlarla sunarak, kahve tutkunlarının hem hesaplı hem de keyifli bir içim deneyimi yaşamasını sağlamak istiyoruz. Kampanya döneminde filtre kahvemizin çekirdek kalitesini ve aromasını korurken, fincan başına maliyeti sadece 1,99 TL’ye düşürerek tüketicilerimize dışarda kahve içmek yerine evlerinde kendi kahvelerini keyifle hazırlayıp içebilmeleri için çok hesaplı bir seçenek sunduk. Anisah’ın online mağazasında, 250 gramlık filtre kahve paketlerimizi müşterilerimize 79,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuyoruz.

Kasım ayında yaptığımız kampanyamız büyük ilgi gördü ve müşteri memnuniyeti bizleri oldukça motive etti. Ürünlerimize yönelik olumlu yorumlar hem satış rakamlarımızda hem de Türkiye’nin en popüler e-ticaret  mağazalarında gözle görülür bir başarı elde ettiğimizi ortaya koyuyor.”

www.anisahcoffee.com