Food Mood Magazine

Antique Pizzeria Ristorante, eşsiz İtalyan pizza lezzeti

Antique Pizzeria Ristorante, size İtalya dışında bulunması hemen hemen imkansız bir pizza lezzeti vaat ederken, vaadinin arkası boş değil: Mekanın menü danışmanlığını İtalyan Şef Romiti Simoe yürütürken; pizza için özel tasarlanmış taş fırında, geleneksel odun ateşiyle pişen pizzalar ise İtalyan Şef Marco Melluzzi’ye emanet edildi.

Damak tadı İtalya’dan, koleksiyon objeleri tüm dünyadan…

Antique Pizzeria Ristorante’ye ev sahipliği yapan bina üç katlı… İkinci ve üçüncü katlarda, son demlerini yaşadığımız soğuk havanın şömine ateşiyle kırılması keyifli oluyor ve Antique Pizzeria Ristorante, havaların ısınmasıyla birlikte terasta servis vereceğini müjdeliyor.

Mekanda mutlaka  dikkatinizi çekecek olan koleksiyon objeleri arasında tablolar, biblolar, aralarında bir piyano da bulunan antika enstrümanlar, pikap, radyo gibi müzik çalarlar ve yine dünyanın çeşitli noktalarından toplanmış dini objeler yer alıyor.

Müşteri değil; misafir…

Antique Pizzeria Ristorante’nin kapısından girdiğiniz andan itibaren koleksiyoner bir İtalyan ailenin evine misafirliğe geldiğinizi düşünecek ve uzun saatler süren İtalyan aile sofrasının hiç bitmemesini dileyeceksiniz.

Aşağıda yer alan menüyü ve daha fazlasını deneyimlemek için Antique Pizzeria Ristorante sizleri bekliyor. 

Pizza: Margherita, Mediterranea, Füme, Diavola, Ai Funghi, 4 Formaggi, Vegetariana, Tonno Cipolle, Prosciutto di Parma, Bresaola e Rucola & Bufala 

Pasta: Lasagna Classica Italiana, Penne Zucca, Fettuccine Alla Puttanesca, Spaghetti Con Polpette, Tagliatelle Ai Formaggi, Pollo Ai Funghi Con Patate Arrosto, Filetto Alla Rossini Con Fegato

Dolce: Panna Cotta, Tiramisu ve Pizza Dolce

@antiquepizzeria