Food Mood Magazine

Bozcaada Caz Festivali’nde ORGANICS by Red Bull rüzgarı esti

%100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull, Simply Cola, TonicWater, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle 5 farklı lezzeti, Bozcaada Caz Festivali kapsamındaki etkinliklerinde sanat severlerle buluşturdu.

“Yetenek doğasında var” mottosuyla, alanında öne çıkan yetenekli isimler ile ilham verici projeler gerçekleştiren ORGANICS by Red Bull, 20-22 Ağustos tarihlerinde gastronomi, müzik ve sanatı harmanladığı tüm Bozcaada’ya yayılan etkinlikler gerçekleştirdi. Katılımcılar, Organics Island konsepti kapsamında miksoloji deneyimleriyle yeni lezzet keşifleri yaparken, Dilan Bozyel ile mobil fotoğrafçılık atölyesine katıldılar.

Müzik severler plaktan çalan DJ’lerLz MC Can, Ladies on Records ve Hünkar’ın performansları ile keyifli anlar yaşarken, yetenekli müzisyen Korhan Futacı’nın sürpriz performansı ile eşsiz bir müzik ziyafetine ortak oldular. Maya Restaurant’da ise şef Selçuk Ayhan ve miksolojist Yiğitcan Gençer’in ORGANICS by Red Bull’un beş farklı lezzetini ideal yemek uyumları ve içecek reçetelerinde yorumlayarak özel olarak hazırladığı imza lezzetleri ve sunumları gerçekleşti. Dilan Bozyel ise tüm etkinliklerde “Organik Anlar” fotoğraf projesi için deklanşörüne basarak sanatçı ve katılımcıların en doğal anlarını ölümsüzleştirdi.

Hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenler, ferah ve çarpıcı dokunuşlarla zenginleştirilmiş beş farklı lezzetiyle raflarda yerini alan, organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünlerini deneyebilirler. Ürünlerle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.

@organicsbyredbulltr