Food Mood Magazine

Fairmont Quasar Istanbul, Hayata Sarıl ile hayata lezzet kattı

Fairmont Quasar Istanbul’un Executive Chef’i Ercan Yamantürk, Baş Şefi Efe Anıl Çetin ve Aila’nın Mutfak Şefi Kemal Can Yurttaş’ın hazırladığı, Türk mutfağından eşsiz lezzetlerin yer aldığı menü, gün boyunca Hayata Sarıl Lokantası’nda misafirlere servis edildi.

Misafirlere ücretli olarak servisi yapılan şef yemeğinden elde edilen tüm gelir, Hayata Sarıl Lokantası’na destek olmak için kullanıldı. Aynı menü akşam da ihtiyaç sahipleriyle paylaşıldı.

Hayata Sarıl Derneği Kurucusu Ayşe Tükrükçü ve Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper’ın ev sahipliğinde düzenlenen, konukların hep birlikte lezzet dolu bir sofrada buluştuğu bu anlamlı projeye Ertuğrul – İlkay Postoğlu, Aslı Samat ve İpek Dağıstanlı gibi isimler destek verdi.

Bu anlamlı etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirten Fairmont Quasar Istanbul’un Genel Müdürü Nicolas Kipper, sürdürülebilir bir gelecek için parçası oldukları toplumun kalkınmasına fayda yaratacak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

Hayata Sarıl Kurucusu Ayşe Tükrükçü, “Fairmont Quasar Istanbul ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Hep beraber her zaman daha güçlüyüz. Evsiz dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve yeniden hayata sarılmalarına vesile olmak için buradayız. Hayat paylaştıkça ve sarıldıkça çok daha güzel” dedi.

Hayata Sarıl Lokantası

Hayata Sarıl Lokantası evsiz, toplum tarafından yok sayılan kişilere iş, aş, yaşam imkanı, psikolojik destek, mesleki eğitim desteği vererek hayatlarına tekrar devam etmelerini sağlayan, Türkiye’nin “Hayata Geri Kazandıran” ilk lokantasıdır.

Gündüz lokanta işletmesi bünyesinde ücretli yemek servisi yapılan, akşamları ise yine aynı mekanda gönüllüler ile birlikte evsiz ve ihtiyaç sahibi dostlarımıza ücretsiz yemek servisi verilen Hayata Sarıl Lokantası’nın amacı sürdürülebilir sivil toplum anlayışını benimseyerek kar amaçlı iş modeliyle desteklenen ve kendini döndürebilen ve topluma geri verebilen bir sistem kurmaktır.

https://www.hayatasaril.org.tr/

fairmontquasaristanbul.com