Food Mood Magazine

İbrahim Güler Design Studio’dan keyifli ve tasarım dolu bir patisserie

Şehrin kalbinde, Bağdat Caddesi’ne çok yakın bir noktada, Göztepe’de konumlanan İbrahim Güler Design Studio, dünyaca ünlü lüks markaların dekorasyon ürünleri ile tasarım, mimari ve kafe hizmetini tek bir çatı altında toplayarak, farklı bir konseptle Türkiye’de bir ilke imza atıyor.  Dekorasyon ve patisserie konseptini bir arada sunduğu mağazasında tüm ihtiyaçlara bir arada çözüm sunan marka, misafirlerine lezzetli ve tasarım dolu bir küçük mola vadediyor.

En keyifli mimari danışmanlık hizmetinin adresi

Yaşam alanlarına prestij katan projelerle mimari ve iç mimari hizmet veren İbrahim Güler Design Studio, sadece dünyaca ünlü markaların ürünlerinin yer aldığı showroomu ile değil özel tasarım kafesi ile de dikkat çekiyor. Yerli yabancı birbirinden leziz el yapımı çikolataları, enfes aromalı kahveleri ve Chado çayının tepe tomurcuklarının toplanması, soldurma ve kurutma aşamalarından geçen özel bitki çaylarıyla misafirlerini ağırlan kafe, aynı zamanda çok özel organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. İbrahim Güler Design Studio’yu ziyaret eden misafirler bir yandan keyifle çayını, kahvesini yudumlarken bir yandan da birbirinden eşsiz dekorasyon ürünlerini keşfedebiliyor.

Kişiye özel mobilya tasarımlarından, Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli, Smeg X Dolce Gabbana gibi ünlü markaların dekorasyon ürünlerine kadar pek çok imza tasarım ürününe yer veren İbrahim Güler Design Studio, yaşam alanlarına eşsiz dokunuşlarda bulunuyor.

ibrahimgulerdesignstudio.net