Food Mood Magazine

İstanbul’un güzelliğini kuşbakışı izleme hazzı Sky Karaköy’de

JW Marriott İstanbul Bosphorus, Tarihi Yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz’ı kapsayan muhteşem manzarasını bu kez Sky Karaköy’ün terasında konuklarıyla buluşturuyor. Emre Ergani’nin imzasını taşıyan, şehrin tarihi ve ikonik tüm önemli yapılarını 360 derece ve kuşbakışı görebileceğiniz Sky Karaköy, İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.

İstanbul’un unutulmaz manzarasını sonsuz bir mavilikle buluşturan Sky Karaköy, şehrin yükselen trendi Karaköy’de açılan ve kısa sürede semtin gözdesi olan JW Marriott Istanbul Bosphorus’un teras katında kapılarını açtı.

Gökyüzünün derin maviliğini Tarihi Yarımada’nın yer aldığı, Boğaz’ı ve Galata’yı kucaklayan eşsiz bir İstanbul manzarasıyla buluşturan Sky Karaköy, nefes kesen 360 derecelik manzarasıyla yeni bakış açısıyla İstanbul’u yeniden keşfetmek isteyen konuklarını bekliyor.

Deniz ve gökyüzünün maviliğine yeşilin cazibesinin eşlik ettiği ve sadeliğin şık detaylarla buluştuğu farklı dekorasyonu, özel kokteyllerin, Octo mutfağının imza lezzetlerinin ve rafine tatların yer aldığı özgün menüsü ve kusursuz manzarasıyla Sky Karaköy, İstanbul’un tüm güzelliğini bambaşka bir bakış açısıyla deneyimlemeniz için sizleri bekliyor.

Sky Karaköy’de keyifli akşamlar

Yiyecek ve içecek danışmanlığını sektörün deneyimli ismi Emre Ergani’nin imzasını taşıyan Sky Karaköy, Pazartesi günleri dışında haftanın altı günü 18:00 – 00:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Boğaz’a nazır gün batımının ardından arzu eden konuklar eğlenceli ritimler eşliğinde Sky Karaköy terasta gecenin tadını çıkarıyor.

İstanbul’un en popüler kulüplerinde DJ performanslarıyla adından söz ettiren Uğurcan Kaya da yine muhteşem mixlere imza atacağı DJ performansıyla haftanın dört günüde müzikseverlerle buluşuyor.