Food Mood Magazine

Kaşıbeyaz’da şimdi nostalji zamanı

Kebap deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, markanın çıkışını yaptığı Kaşıbeyaz Florya’yı yenileyerek, Kaşıbeyaz Florya Nostalji haline getirdi. Misafirlerini maziye götürecek ve onlara eski günleri yaşatacak Kaşıbeyaz Florya Nostalji’de, klasik Kaşıbeyaz lezzetlerinin yanı sıra şiveydizden kuzu taraklamaya kadar Antep yöresine özgü unutulmaya yüz tutmuş yemekler ve sunumlar ön plana çıkıyor.

Sevdiklerinizle Güney Doğu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemekleri eşliğinde geçmişe bir yolculuk yapmak için Kaşıbeyaz sizleri bekliyor.

Kaşıbeyaz Florya Nostalji’nin dekorasyonu da dikkat çekiyor. El örmesi taş fırın, 1974’te İstanbul Aksaray’da açılan ilk Kaşıbeyaz’ın fotoğrafları, Antep’ten özel getirtilen el dövmesi çelik tabaklar, bahçede nostalji havasının verilmesi için yapılan özel ışıklandırma dekorasyonda dikkat çeken ögelerden sadece birkaçı. Açık alanla beraber 320 kişilik servis kapasitesine sahip Kaşıbeyaz Florya Nostalji’de açık otopark ve kapalı çocuk oyun alanı da bulunuyor. Sevdiklerinizle Güney Doğu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemekleri eşliğinde geçmişe bir yolculuk yapmak için 0850 441 20 40 telefon hattından rezervasyon yaptırmanız yeterli.

Instagram: @kasibeyazlezzetgrubu