Food Mood Magazine

Lezzetli ve keyifli zamanların yeni gözdesi; Zühtü Pera

Restoran sektörüne yeni bir soluk kazandıran Zühtü Pera, lezzetli menüsü ve keyifli atmosferi ile misafirlerini ağırlıyor. İkonik semt Beyoğlu’nun Asmalı Mescit bölgesinde Gytha otelin giriş katında yer alan Zühtü Pera, birbirinden özel mezeleri, damaklarda iz bırakan yemekleri ve kulakların pasını silen müzik seçkileriyle müdavimlerini oluşturuyor.

Berksan ve Ferdi Aydın’ın ortaklığında Serhan Sokulgan’ın danışmanlığın da açılan mekan, yeni normale uygun bir şekilde hizmet veriyor. Birbirinden özel lezzetleri modern dokunuşlarla harmanlayan Zühtü Pera’nın imza menüsünde mezelere katılan farklı yorum, herkesin beğenisini kazanıyor. Açıldığı günden beri sanat, cemiyet ve iş dünyasından bir çok ünlü ismi ağırlayan mekana ilgi gün geçtikçe artıyor. Müzik eşliğinde sohbet ederken aynı zamanda lezzetli yemek alternatifleri ve imza kokteylleri de loş ortamda misafirleri cezbediyor. Pera’nın  tarihi dokusunda Haftanın altı günü hizmet veren Zühtü Pera, müşteri memnuniyetini sağlamak için her ayrıntıyı özenle sağlıyor.

Uzun yıllardır sevilen şarkılarıyla gündemde olan müzisyen Berksan, “Zühtü Pera’nın projesinde pandemi döneminde açılmanın herhangi bir dezavantajını düşünmedik. Aksine çok bunalmış ve içe kapanan kişileri, yeni normale uygun bir mekan hazırlayarak rahatlayabilecekleri ve birkaç saatliğine de olsa dertlerini unutacakları bir mekan yaratmak istedik” açıklamalarıyla yeni mekanı ile ilgili umutlu olduklarını ve istenilene ulaşacaklarına inançlarının sonsuz olduğunu belirtiyor.

Instagram: @zuhtupera