Food Mood Magazine

Lübnan lezzetleri, Karaköy Ajda’da eğlence ile buluşuyor

Karaköy’ün tarihi atmosferi içinde açılan Ajda, kısa sürede kendine özgü ruhu, Lübnan mutfağının seçkin lezzetleri ve sunumlarıyla şehrin vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı başardı. Yıllardır yeme-içme sektörünün içinde faaliyet gösteren Ali Acar, Savaş Sekme ve profesyonel ekibi, Karaköy Ajda ile kentin özlenen eğlence hayatını geri kazandırırken, sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile de misafirlerinden tam not alıyor. Ajda sadece mutfağıyla değil eğlencesi ve iyi müzikleriyle de misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatıyor.

Bekarlığa veda partilerinin gözdesi olan mekanda, oryantal şov eşliğinde gerçekleşen eğlence İstanbul gecelerine damgasını vuruyor. Beyrut mutfağının en özel lezzetlerini kendine has yorumuyla buluşturan Ajda, falafel, humus gibi kalitesi ve lezzetiyle damaklarda şölen yaşatan güçlü bir başlangıç menüsüne sahip. Hem eğlenmek hem de birbirinden nefis Lübnan yemeklerini deneyimlemek isteyenler için Ajda, kentin önemli adreslerinden biri ön plana çıkıyor.

Ajda sadece mutfağıyla değil eğlencesi ve iyi müzikleriyle de misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatıyor. 

Mekanın işletmecisi Ali Acar, sektördeki deneyimlerinden yola çıkarak Ajda’da farklı bir konsepte imza attıklarını belirterek şunları söylüyor: “Ajda ile sektörde bir fark yaratmak istedik. İnsanlara klişe eğlence ve lezzetlerin dışında yeni bir şeyler sunalım istedik. Ajda Lübnan mutfağından özel lezzetlerle iddialı bir eğlenceyi bir araya getiriyor. Kabere, oryantal vb. şovlarla misafirlerimiz hem yemeklerinin tadını çıkarıyor, hem de eğlenceye eşlik ediyor. Kısa sürede ses getiren mekanımız, insanların özel günleri ve kutlamaları için de iyi bir alternatif oldu. Pandemi sürecinin gerektirdiklerini göz ardı etmeden hizmet verdiğimiz Ajda’da, misafirlerimiz gönül rahatlığı ile yemeklerin ve eğlencenin tadına varabilirler.”

Instagram: @ajdakarakoy