Food Mood Magazine

Madera, yeni yılı dopdolu bir programla karşılıyor

İstanbul’un yeme-içme kültürü ile öne çıkan semtlerinden Maçka’da yer alan Madera, ünlü İngiliz tasarımcı Lara Tyler imzalı dekorasyonu ve açık ateşten sunduğu lezzetleri ile yeni yıl akşamına keyif katmaya hazırlanıyor. İlhamını mutfağın ve lezzetin kaynağı olan ateşten ve tabiattan alan Madera’nın yılbaşı programı 19.30’da yılbaşı kokteyli ile başlayacak. Saat 20.00 itibariyle yeni yıl yemeği servisi ile devam edecek olan programda eğlencenin ritmi DJ performansları ile yükselecek.

Madera’nın yılbaşı menüsünün başlangıçları arasında; Madera mezeleri, muhammaralı çiğ köfte, trüflü burrata peyniri, ızgara avokado yer alırken, sıcakları; dana yanaklı içli köfte, çıtır hamurlu beyaz peynir oluşturacak. İki seçenekli ana yemekte ise; peynirli köy eriştesi ve port şaraplı sote mantar eşliğinde Madera Kebap ve Süt Dana Bonfile veya kestaneli içli pilav eşliğinde Fırın Hindi deneyimleyebileceksiniz. Bu keyifli yılbaşı yemeği Madera Çikolatalı Tart ile taçlanacak. Seçilmiş yerli ve yabancı içecekler ile beraber Madera’da yılbaşı programı kişi başı ücreti 2950 TL. Yılbaşı akşamı rezervasyon yaptıran tüm misafirlere özel 1 Ocak Madera Brunchı ise %20 indirimli olacak.

Madera, kendine özgü gastronomi ve ağırlama konsepti ile Feriye, dekk gibi markaları bünyesinde bulunduran c-paces yeme-içme grubunda yer alıyor. Kısa süre önce Maçka Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önünde kapılarını açan dekk’in hemen üst kısmında yer alan Madera, gelenlere hem şehrin dinamizmini hissettiriyor hem de şehirden izole bir lezzet deneyimini boğaz manzarası ile yaşatıyor.

Madera hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesi www.maderaistanbul.com  ziyaret edebilir ve Instagram hesabı @maderaistanbul’u takip edebilirsiniz.