Food Mood Magazine

Şehrin eğlencesi Zarifi’de devam ediyor!

20 yıllık bir Beyoğlu klasiği olan Zarifi’nin, 1800’lü yılların sonlarında yapılmış tarih kokan binasında eğlence tüm hızıyla devam ediyor.

Özlem Yüksek ile enerjiniz yükselsin!

Zarifi’de her cumartesi, geniş repertuarı ve eğlenceli sahnesiyle Özlem Yüksek sahne alıyor. 11 yıl Barış Manço’nun vokalistliğini yapan Özlem Yüksek’e eşlik eden müzisyen Sergio, enerji yükselten performanslarıyla haftanın tüm yorgunluğunu atmanızı sağlıyor. Özellikle 80’ler ve 90’lar Türkçe Pop konseptli geceleri oldukça beğenilen ikili ile unutulmaz bir cumartesi sizi bekliyor.

Güçlü sesi ve muhteşem sahne şovu ile Göknur

Her cuma akşamı sahne alan Göknur, hem Türkçe hem Greek geniş repertuvarı ve muhteşem sahne şovu ile hafta sonuna harika bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir alternatif sunuyor. Greek müziğin kraliçesi, güçlü sesi ve durmak bilmeyen sahne performansıyla benzersiz bir eğlence yaşatıyor.

Oryantal Dans Sanatçısı Su Selda ise Zarifi’nin cuma ve cumartesi akşamlarına ayrı bir renk katıyor. Koreografik modern figürleri ile eğlenceyi sonuna kadar yaşatan Su Selda’nın oryantal dans şovu izlemeye değer. İstanbul’a ve eğlence hayatına değer katan Zarifi’de birbirinden lezzetli mezeler eşliğinde keyifli bir akşam yaşamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

@zarifirestaurant