Food Mood Magazine

Yılbaşı sofranızı MSA BOX ile kolayca ziyafete çevirin

MSA’nın en sevilen lezzetleri kutuya girdi. Özenle hazırlanan, porsiyonlanan birbirinden farklı MSA tatları, yılbaşında sofranıza konuk oluyor. İster alıp evde hazırlayabileceğiniz ister hediye edebileceğiniz MSA BOX’ların içeriği MSA tarafından hazırlanıyor. Son dokunuşları sizin yaptığınız MSA BOX’lar ile bu sene yılbaşı sofralarını hazırlamak hem kolay hem lezzetli olacak! 

Bu yılbaşı evlerdeyiz. Ancak evlerde olmamız harika bir sofraya oturmamıza engel değil. MSA’nın birbirinden çeşitli lezzetleri, MSA BOX ile evlere geliyor, yılbaşı sofraları ziyafete dönüşüyor. İçeriği MSA tarafından hazırlanan, kutudaki malzemeleri evde kolayca birleştirerek son dokunuşları sizin yapacağınız yemekler, mutfakta hayat kurtaran pratik yan ürünler, siparişiniz üzerine hazırlanan taze ve tüketilmeye hazır lezzetler MSA BOX ile artık evinize geliyor. Yılbaşına özel kutular da hazırlayan MSA, enfes içerikleriyle 2020 yılına harika bir sofrayla veda etmenize yardımcı oluyor. Ister alıp evinizde kolay ve pratik bir şekilde hazırlayın ister sevdiklerinize edin, bu kutular yılbaşı akşamınızı güzelleştirecek.

 Her damak zevkine uygun MSA BOX var

MSA BOX’ın yılbaşına özel yıldızı ise dolu dolu içeriğiyle Yılbaşı Ziyafet Kiti! İki kişilik, dolu dolu ve zengin menüde yer alan sıcak füme somon, karnabahar humus, yer elmalı kale salata, yaban mantarlı risotto, hindi göğüs ve havuçlu cupcake ile harika bir sofraya kendi ellerinizle kolayca imza atabileceksiniz. Siparişe özel hazırlanan Yılbaşı Ziyafet Kiti, 2 gün sonra teslim ediliyor ve yılbaşına özel bu lezzetler için son sipariş tarihi 28 Aralık. Aynı zamanda tüm MSA BOX ürünleri gibi ileri bir tarihe sipariş verilebiliyor. Ayrıca pişireceğiniz etlerin lezzetini bambaşka bir seviyeye taşıyacak Barbekü Kit’inde et baharatı, patates baharatı, trüflü deniz tuzu gibi çeşitli baharatlar yer alıyor. 

2021 yılını kutlama tadında karşılayın

MSA BOX’ta tatlı severleri de birçok seçenek bekliyor. İçinde bitter çikolata, krema, süt, mini kese içerisinde kuru Arnavut biberi, yıldız marshmallow’un bulunduğu MSA sıcak çikolata kiti soğuk havalarda sizi ısıtacak. 2021 yılını kutlama tadında karşılamak isteyenler ise ‘Dünyanın en güzel çikolatalı pastası’nı alarak 2020’ye tatlı bir şekilde veda edebilecek. MSA BOX’lar arasında farklı damak zevklerine hitap eden birçok kutu bulunuyor. Raw, vegan ve glütensiz seçeneklerin de yer aldığı MSA BOX’lar arasında vegan kokoreçten sushi kit’e, pizzadan kuzu kaburgaya, sote somon salatasından çikolatalı profiterol kulesine kadar onlarca lezzet yer alıyor.

2 gün sonra teslim sadece yılbaşı ziyafet kiti için geçerli olurken artık 11:00 e kadar verilen siparişler aynı gün teslim edilebiliyor. Aynı zamanda ileri tarihe de sipariş verilebiliyor.

https://msabox.msa.com.tr

Yılbaşı Ziyafet Kiti: 600 TL

MSA Barbekü Kit: 100 TL

Dünyanın En Güzel Çikolatalı Pastası: 120 TL

MSA Sıcak Çikolata: 50 TL